Autorijschool Clever

Home Banner

Over Rijschool Leiden

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf, wij hebben jarenlange ervaring met het geven van rijlessen. Ons doel is dat jij op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

In .... heeft ... besloten om een rijschool te beginnen. Al snel bleek hij het goed aansloeg bij zijn leerlingen en het ging als een lopend vuurtje. ... is namelijk erg gezellig als leraar en geeft op een rustige manier les. Je hebt niet het gevoel dat je onder druk staat en/of je niet op je gemak voelt en hierdoor sla je alles sneller op!

Rijschool in Leiden

De beste keuze om je rijbewijs te halen

Bij Rijschool in Leiden kun je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs halen. Onze rijschool heeft een hoge slagingspercentage. Dit komt omdat wij altijd een rijopleiding op maat maken met een deskundige rij-instructeur. Wij helpen je met het hele traject om je rijbewijs te halen, ook geven wij tips voor het halen van je theorie examen.

We geven rijles in een nieuwe comfortabele Volks Wagen ….. Het is belangrijk om in een goede auto les te krijgen, omdat je dan in ideale omstandigheden leert auto te rijden.

Je kunt bij ons de hele week rijles krijgen! Van maandag t/m zondag tussen 08:00 en 21:00. Je wordt thuis opgehaald en thuis ook weer afgezet. Maar ben je bijvoorbeeld niet thuis maar wil je vanuit school meteen je rijles starten? Dan kan dat ook! Je wordt dan op school opgehaald en word dan weer thuis afgezet!

Verschillende soorten opleidingen

Bij Rijschool in Leiden maken wij altijd een rijopleiding op maat. Dit betekent dus ook dat er verschillende soorten opleidingen zijn. Wij hebben lessen met faalangst, opfriscursus, spoedcursus en vanaf 16,5 jaar. Op deze manier kun jij op jouw tempo en manier je rijbewijs halen!  Meer weten over de verschillende opleidingen >>

“Bij Rijschool in Leiden maken wij altijd een rijopleiding op maat”

In samenwerking met