Rijles

Home Banner

Rijlessen

Wij adviseren altijd een proefles, je krijgt namelijk tijdens de autorijles een beeld van de instructeur en de rij-instructeur van jouw talent en vaardigheid. Je bepaalt zelf hoeveel rijlessen je per week neemt. Het inplannen van de autorijles kun je samen met de instructeur doen. Je wordt voor je rijlessen thuis opgehaald en ook weer teruggebracht, na elke rijles word je voortgang besproken.

Rijles

Starters

Als autorijden helemaal nieuw is voor jou dan is dit het geschikte pakket. De eerste afspraak maak je kennis met je leraar en gaan we kijken hoeveel lessen je nodig hebt. De eerste les nemen we de tijd om je op gemak te laten voelen achter het stuur. Je gaat samen met de leraar de auto verkennen en de basics doornemen. Verder kun je zelf je rijlessen inplannen, kort achter elkaar of juist gespreid over een paar weken.

Spoedcursus

Met onze spoedcursus kun je als je wilt binnen 3 weken al je rijbewijs halen. De eerste les ga je samen met je rij-instructeur kijken hoeveel lessen je nodig hebt. Ook plan je in welke dagen je allemaal kunt rijden. Je rijdt dan maximaal 3 of 4 uur op een dag omdat daarna je concentratie afneemt.

Faalangst

Deze cursus is bedoelt voor mensen die faalangst hebben. Je bent bijvoorbeeld zo zenuwachtig dat je ineens niet meer weet wat je moet doen. Dit is een voorbeeld, maar zo zijn er nog meer dingen waar mensen met faalangst last van hebben. Gelukkig kan jij met deze cursus op een rustige, stressvrije manier je rijbewijs halen. De rij-instructeur is gespecialiseerd met het omgaan met faalangst.

Opfrislessen

Het maakt niet uit hoe oud je bent, het kan zijn dat je voor deze cursus kiest omdat je na 10 jaar autorijden toch nog een paar lessen wilt nemen om alles op te frissen. Maar het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld ziek bent geweest of al jaren niet meer achter het stuur hebt gezeten. Deze cursus is dan geschikt voor jou! De rij-instructeur helpt jou om je weer op je gemak te laten voelen op de weg.

Je mag je theorie-examen al op je 16e doen, dan ben je dus op je 16,5 helemaal klaar voor je autorijlessen!

Als je 17 jaar bent kan je pas je praktijkexamen doen. Daarna moet er altijd een begeleider met je meer rijden tot je 18e.

Je begeleider moet minimaal 5 jaar in het bezit zijn van zijn rijbewijs (B).

In samenwerking met